Månadens favoritbild - april

Canon PowerShoot A2200    Foto och ©: Hanna (jag)

Så nu ska vi se...vi viftar bort lite fladdermöss och river ner några spindelnät ifrån bloggen. Sen lägger vi upp ett inlägg och låtsas som om ingenting för den dåliga uppdateringen...Ojsan, nemen heej! Vad kul att duu är här!!
  Ne hörni, förlåt för den dåliga uppdateringen, men det har varit en del... Först så var det massa skola, tennis, majbrasa, sleepover, nutella, tennis, träning, tävling, sleepover och allt annat livet har att erbjuda (chips och frukt och studsmatta och cykel).
  Just nu måste jag se till att lugna ner mig lite för jag är lite asförbannad på att någon snodde mitt kamera batteri i skolan MED LADDAREN och mitt batteri fungerar nästan bara till min lilla kamera, som i stort sätt bara jag har. Så vad i ****************** ska man med mitt batteri till?!! 
Jag är ju också så smart att jag bara har ett batteri, så just nu kan jag inte använda kameran alls vilket gör mig typ helt...aa...Jag kan se den, röra den, trycka på knappar, men inte använda den! AAAGGGHH!!!
 
Nu har jag lugnat mig lite. Detta är en klar favoritbild! Jag älskar hur jag lyckades fånga det perfekta ögonblicket och den korta slutartiden!! Love it! :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0