Tillbaka från fjällen!

foto: Hanna (jag)    fotograferat: 22 och 27 februari    Kamera: Canon PowerShoot A2200
 
Kanske har ni märkt att det har varit lite dåligt med uppdatering på bloggen här under lovet? Med gamla bilder?
Jag har nämligen (jag är så lyckligt lottad!!!) varit uppe i fjällen tio (TIO!!!!) dagar från torsdag vecka 8 och kom hem sent igår kväll.
Jag försökte göra några tidsinställda inlägg som skulle räcka innan jag åkte, det var därför det var två tomma kategorier ett tag, innan inläggen som skulle finnas i kategorierna publicerades. 
 
Först var jag i Åre tre dagar och åkte faktiskt slalom skidor! Det gick faktiskt helt okej, med tanke på att jag inte åker slalom, haha
Jag hade en del (okej, väldigt många) fördomar om Åre, t ex att det inte skulle vara så fin utsikt och vyfotograferingen, men så var det verkligen inte! Vyerna var helt underbara och det fanns ju faktiskt mycket natur att fotografera när man väl var uppe på topparna! 
Första bilden är från Åre.
 
Sedan var jag i Funäsdalen i en vecka. Funäsdalen är väldigt fint, men tyvärr var inte vädret som jag hade hoppats på (ledsen gubbe inom parantes), det var lite synd eftersom vybilderna blir så mycket finare med lite blå himmel och sol, men man kan ju inte alltid ha tur!  
Fick och har en förkylning, vilket ledde till att jag behövde åka tre dagar slalom i Funäsdalen, men sista dagen blev längdskidor upp på kariknallen!
De två sista bilderna är från Funäsdalen.
 
Vad har ni gjort under lovet då? Något kul? :)Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0