Om mig

Jag heter Hanna och jag är född i April -00.
Jag är och har alltid varit person som alltid vill göra något, jag har liksom aldrig varit för det där med att strosa i nåt köpcenter eller bara åka hem efter skolan och softa framför tv, jag vill göra något!
  Jag har sedan länge spelat piano och tennis, men jag har under åren testat fiol, fotboll, innebandy och balett. 
  Mina största intressen är naturfotografering och tennis, jag fotograferar varje dag efter skolan och på helgen och spelar så mycket tennis som jag kan, mellan 7-11 timmar i veckan + tävlingar. 
  Annars är jag så mycket i naturen som jag kan, efter skolan och på helgen. Sedan jag var liten har jag varit ute i naturen med familjen, men på senare år är det ofta bara jag och pappa som kommer ut, ofta på långa cykel turer på de lite större stigarna eller till fots på småstigar, långfärdsskridskor och längdskidor på vintern. 
 
Om mitt fotointresse:
Mitt fotograferingsintresse har alltid varit stort, jag har alltid varit intresserad av kameror och bilder.
Innan jag fick testa att fotografera med en riktig kamera, låtsades jag fotografera med mammas och pappas gamla analoga kamera, haha. 
  Sedan när storebrorsan fick sin första mobil kunde jag ibland få fotografera med hans urkassa mobilkamera på hans gamla nokia-viktelefon, med 3 megapixlar, inget fokus (inte ens autofokus!!) och utan blixt.
Jag försökte helt utan framgång fotografera honom när han spelade tennis. 
  I fyran fick jag min första mobil, en Sony Eriksson zylo, även denna med urkass kamera med samma funktioner som brorsan (fast med 3,2 megapixlar), men nu var ju fördelen att jag kunde fotografera när jag ville! När jag hade tråkigt brukade jag gå ut och föröka fotografera i trädgården utan fokus, hahaha.
Jag hade aldrig riktigt tänkt på att jag kunde fotografera med familjenskompakt kamera (nuvarande), förrän jag hittade den när jag letade efter en usb-sladd i ett skåp där jag hittade kameran! 
Förstår ni vilken skillnad att då ha fokus, 14 megapixlar, blixt, självutlösare, isoinställningar och you name it!
  Just nu sparar jag till en systemkamera och hoppas på att kunna köpa en innan maj, vi får se!
 
Kort om mina fotodrömmar:
Jag har aldrig riktigt gillat det här med städer, kanske för att jag inte är uppväxt i en sådan, jag gillar naturen och havet!
Medan många drömmer om att åka till London eller New York och fotografera (inget fel med det, båda är två städer som jag själv gärna skulle vilja åka till, häftiga städer!), så drömmer jag om att åka till Island, Australien, Papa nya guinea, Madagaskar, Chile, Norge och Skottland för att fotografera. Fotografera växter, vyer ut över landskap, utöver regnskogar, berg, Norska fjordar och Svenska fjällen. 
  Min största idol är Mattias Klum, inte bara för att han är en så sinnessjukt bara på foto, utan för att han (åtminstånne verkar vara) är en så jordnära, klok och naturvänlig person. Mitt mål är att bli som han!
 
Ja, nu vet ni lite om mig...det blev ganska långt, men jag hoppas att ni orkade läsa och att ni gillade inlägget!
Fotograf Annie
2014-03-05 @ 23:10:58
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Kul att läsa mer om dig och dina intressen och drömmar :)

Mattias Klum gillar jag tokmycket också, så härligt engagerad för naturen och även otroligt duktig fotograf. Jag har två av hans böcker som jag kan sitta och bläddra i länge.

Svar: Vad kul att du gillade inlägget! :) Tänkte att det kanske var på tiden att berätta lite om mig själv ;) Jag funderar faktiskt på att köpa någon av hans böcker, är dom bra?
Hanna

Fotograf Annie
2014-03-06 @ 18:36:57
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Jag tycker de böckerna jag har är jättebra. "Viljans väg" är mycket text och bilder om hans äventyr, (den har jag inte hunnit bläddra så mycket i). Den andra jag har "Världar av liv" är helt underbar, med stora och fina bilder som jag kan bläddra länge i. :D

Svar: Ååh, nu blir jag ju sugen på att köpa båda! Livet är tufft när man måste spara pengar ;)
Hanna

Fotograf Annie
2014-03-07 @ 20:46:49
URL: http://blogg.anniesfotografier.se

Jo, de kostar ju en del :P Funderade länge på böckerna, sen bläddrade jag i "Världar av liv" hos mormor och blev helt tagen. :P

Svar: Kanske skulle köpa dom då! :D Blir ju i alla fall väldigt sugen ;)
Hanna
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0