En dag i skogen

foto och ©: Hanna (jag)    fotograferat: 28 mars 2014    Kamera: Canon PowerShoot A2200
 
Hej och förlåt för min dåliga uppdatering! Jag har helt enkelt inte hunnit, det har varit en hel del!
I fredags var jag som sagt ute och fotade (dessa bilder), sedan var det bara att slänga i sig mellis och trampa i väg till tennisen i 500 km/h. Jag hann i alla fall i tid till tennisen och det gick jättebra! Sista tjugominuterna körde vi dubbel, det blev rätt mycket skrik jag har deen! Jag hinner, jag hinner, neeejjj! Ahh synd, kommigennu! DU TAAARR! JAG TAR! MIIN! Men...när allt kommer omkring, vad är sport utan lite övertagg? HAHA. :') <3
  Sen när jag kom hem och hade duchat ringde jag till Emilia och frågade om hon ville göra något, och det slutade med att jag kom hem till henne och åt väärldes godaste middag! Sen ritade vi, åt glass och kollade på film, tills klockan var för-sent-för-att-våga-gå-hem-själv, så jag sov kvar där.
  Efter att jag gick hem sedan på morgonen så var jag hemma och spelade piano, byggde pussel med lillasyrran, innan jag, lillasyrran och mamma åkte och köpte jeans och strumpor - skönt att ha det klart!
  Sen var det ju earth hour, då byggde vi 500 bitars pussel, åt våfflor och hade mysigt med tända ljus! Jag älskar earth hour!
Idag har jag varit ute och fotat hela dagen, till fots faktiskt. Och nu sitter jag här. Vid köksbordet och äter kokos. Haha. Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0