Spanien - första kvällen

Canon PowerShoot A2200    Foto och ©: Hanna (jag)
 
Nu har jag suttit huur länge som helst med bilderna från Spanien, och har rensat klart! Jag har inte hunnit redigera något än, men ni får dessa två som preview innan jag har hunnit redigera! 
 
Det var inte så svårt att lämna Sverige, känns ju aldrig fel att bara åka iväg från regn! 
  Resan gick enkelt, men däremot fblev det lite hungrit på planet eftersom det är så väldigt svårt att hitta något glutenfritt på flygplan. Liksom kan dom inte ha något glutenfritt, så sjukt svårt är det ju faktiskt inte! Istället för att ha 9 miljoner mackor som är typ likadana, varför inte bara ersätta en av dessa 9 miljoner mackor med någon frukt? Hur svårt kan det vaa?
  Aja. Det kan vara svårt att vara glutenintolerant, men nu ska vi inte negga här...
 
När vi landade var det jättefint väder, strålande sol, vindstilla och 22 grader. Det blev lite varmt i jeansen och långärmaden, men på tågen blev det lite bättre! Rummet vi bodde i var helt perfekt! Inte så lyxigt och så, men ändå så hade vi ett kylskåp, utiskt mot havet och fina kyrkan och ganska mycket plats!
  Jag och mamma gick på en jättemysig resataurang i närheten också, och efter gick vid på en en skön kvällpromenad längs strandpromenaden!
 
Fler bilder kommer imorgon, nu ska jag redigera lite, träna och sen äta lite påskägg! Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0