Insektsfotografering för Greenflowerz

Canon PowerShoot A2200    Foto och ©: jag (Hanna)

Andra fotograferingen för Greenflowerz! Denna fotograferingen var faktiskt väldigt kul, även fast jag är lite smårädd för insekter och deras plötsliga sätt
att röra på sig. I slutet när man hade sutit på knä i torra löv och myrberg i två timmar och letat efter smådjur började det kännas lite som det kröp i byxerna. Såklart bara inbilning, haha.
 
Idag hade vi påskstädning i skogen utanför skolan. Helt sjukt hur mycket skräp som finns runt våran lilla pluttskola!
Jag menar vaar kommer allt ifrån och vaad(?!) gör det där? Vi hittade lite allt möjligt under städtimmen. Läskburkar, godispapper, en mattebok, en pakethållare och ett krossat badkar. Får jag möjligen lov att fråga vad i helv*** ett badkar gör ute i skogen? Utanför en skola?! 
  Ne...det får jag nog gå och fundera på ett tag...
Vi ses!
Nathalie
2014-04-11 @ 22:27:01
URL: http://nathalieisaksson89.blogg.se/

Tjusiga foto! Gillar när man zoomar in å smådetaljer såsom inekter, blommor osv. makrobilder är tjusiga. Får en att vilja dra till skogen och fota lite :)... om man slipper se skräp där dvs.

Svar: Taack så mycket!! :)) Jag älskar verkligen också macroo, det där korta skärpedjupet, när man får till bookeh och allt! Kommer man tillräckligt långt ut i skogen så brukar det alltid finnas lite skräpfri mark ;) Särskilt om man kommer bort från marken runt min skola, hahaha. :P
Hanna

Minda
2014-04-19 @ 00:03:09
URL: http://artbyminda.blogg.se

Du tar verkligen jättefina bilder! (:

Svar: Men åhh vad glad jag blir! Tack :D
Hanna
Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0