En dag i skogen

foto och ©: Hanna (jag)    fotograferat: 28 mars 2014    Kamera: Canon PowerShoot A2200
 
Hej och förlåt för min dåliga uppdatering! Jag har helt enkelt inte hunnit, det har varit en hel del!
I fredags var jag som sagt ute och fotade (dessa bilder), sedan var det bara att slänga i sig mellis och trampa i väg till tennisen i 500 km/h. Jag hann i alla fall i tid till tennisen och det gick jättebra! Sista tjugominuterna körde vi dubbel, det blev rätt mycket skrik jag har deen! Jag hinner, jag hinner, neeejjj! Ahh synd, kommigennu! DU TAAARR! JAG TAR! MIIN! Men...när allt kommer omkring, vad är sport utan lite övertagg? HAHA. :') <3
  Sen när jag kom hem och hade duchat ringde jag till Emilia och frågade om hon ville göra något, och det slutade med att jag kom hem till henne och åt väärldes godaste middag! Sen ritade vi, åt glass och kollade på film, tills klockan var för-sent-för-att-våga-gå-hem-själv, så jag sov kvar där.
  Efter att jag gick hem sedan på morgonen så var jag hemma och spelade piano, byggde pussel med lillasyrran, innan jag, lillasyrran och mamma åkte och köpte jeans och strumpor - skönt att ha det klart!
  Sen var det ju earth hour, då byggde vi 500 bitars pussel, åt våfflor och hade mysigt med tända ljus! Jag älskar earth hour!
Idag har jag varit ute och fotat hela dagen, till fots faktiskt. Och nu sitter jag här. Vid köksbordet och äter kokos. Haha. 

krokus

foto: jag    fotograferat: 27 mars 2014    Kamera: Canon PowerShoot A2200

Hittils har det ju faktiskt inte kommit några krokusbilder! Dom är ju faktiskt obligatoriska...
 
Imorgon har jag halvdag i skolan! Tror jag...jag hoppas det! Kameran ska vara fulladdad, vädret ska vara fint och jag ska ha bästa fredagen någonsiiin! Lite synd är det ändå att jag har tennis imorgon. Inte för att jag inte tycker om tennis - verkligen inte - men jag hatar när någon sätter stopp för mina planer! Jag skulle ju ut lååångt på cykeln och fota och fota och fota till jag skulle träffa min kompis vid fem-tiden, men. Nej. Tennis 16-18.
  Tror däremot att det ska bli fint i helgen! Jag hoppas jag kommer ut på foto och kanske gör en photoshoot med min bästa kompis Emilia! Vi får se. Nu är jag ju jättepepp på helg!!!

tolka musik i bild - Man in the mirror

foto: jag    fotograferat: 26 mars 2014    kamera: Canon PowerShoot A2200    Redigering: jag

Jag vet att denna bild ser lite ut som att jag bara har fotat ett fotografi, åtminstånne trodde mig brorsa det...Men det är faktiskt inte det, det är två bilder, ihop redigerade idag. Jag fick jobba ett tag med att förstå hur jag skulle göra för att få båda bilderna tillsammans, men när jag förstod hur man skulle göra så var det ju jättelätt!!
 
Behöver jag förklara hur jag tänkte? (wo)man in the mirror!
 

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0