Pannkakstårta

Foto: jag (Hanna)   Fotograferat: 19 Januari 2014   med min Canon Eos Powershoot A2200
 
God Glutenfri Pannkakstårta!
 
- 4 dl mjölk
- 2 dl glutenfri mjölmix (Mjölmix är en ersättning till vetemjöl. Glutenintoleranta vet nog vad jag menar!)
 
 
 - 2 ägg
- ½ dl maizena majsstärkelse 
- lite salt
 
Stek pannkakorna. När dom är klara så bre ett lager med sylt och grädde på varje pannkaka! 
Så himla enkelt, snabbt och gott!
 
Tips:
  • Om du vill att grädden ska vara "fluffig" mellan pannkakorna: ställ in dom i kylen och låt dom svalna innan du brer på grädden!
  • Det blir bara 7-8 pannkakor, det låter lite (tyckte jag med), men när man har grädde och sylt så blir det ganska mycket. (Om man äter den till efterrätt som jag då, annars kanske man vill ha fler om man är fler än 2!)
Hoppas ni gillade det här inlägget! Kan verkligen rekomendera receptet :)
Alma Bengtsson
2014-01-19 @ 21:38:20
URL: http://photoab.blogg.se/

Åh vad gott det ser ut!

Svar: Ojaa! Det var det också haha :))
Hanna




Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

intressetarfoto.blogg.se

intresset är foto

RSS 2.0